Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ИЗБОР НАЈЈАЧЕГ ЧОВЕКА БАЛКАНА У БОЉЕВЦУ – СТРОНГМЕН КУП НА ПРОГРАМУ 3. ЈУЛА

Подели

Стронгмен куп Балкана на програму је у недељу 3. јула у Бољевцу. Организатори такмичења „Бољевац 2022“ које ће окупити најбоље у овој све популарнијој спортској дисциплини су Стронгмен (Strong-Man) савез Србије и Спортски савез Бољевца, уз покровитељство општине Бољевац.

Почетак Балканског купа, које ће бити одржано на рукометном игралишту „Вртића“, заказан је за 18 сати. Вучење камиона, ношење кофера тешких 350 килограма, окретање гума, пирамида, подизање балвана и ношења терета на леђима, само су неке од дисциплина у којима ће уживати Бољевчани и њихови гости.

„Дођите да заједно подржимо најјаче људе Србије и Балкана“, истичу у редовима домаћина из Спортског савеза општине Бољевац.

Титулу из претходне године брани Кикинђанин који се налази на листи 10 најјачих људи на свету Владимир Булатовић, који је своју доминацију потврдио и ове године како на недавно одржаном Државном првенству у Бору, тако и на зајечарском „„Grand Prix“ такмичењу, где је суверено освојио прво место.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *