Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ПРЕТПОСЛЕДЊИ ДАН МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Фудбалски турнир у зајечарском насељу Кључ III улази у своју завршницу. Ни лоши временски услови који су заслужни за неколико одлагања утакмица, од којих је последње стигло на Видовдан 28. јуна, нису успели да покваре општи утисак и угођај са ове сада већ традиционалне манифестације. 

Пропуштено у уторак што се млађих категорија тиче, надокнађено је у среду 29. јуна у преподневним сатима. Одиграно је укупно 6 утакмица, а постигнути су следећи резултати:

Наставак такмичења заказан је већ од 17 сати, када ћемо најзад сазнати полуфиналисте турнира у конкуренцији сениора, као и финалисте у свим осталим узрасним категоријама. Узбуђења дакле сигурно неће мањкати, а публика ће уживати у 14 утакмица.

Ево и свих парова:

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *