Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

КРЕЋУ И ЕЛИМИНАЦИОНЕ БОРБЕ НА МЕМОРИЈАЛНОМ ТУРНИРУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Стигли смо и до другог викенда на турниру у фудбалу 4 на 4 у зајечарском насељу Кључ III. Велика борба виђена је у мечевима одиграним у петак 24. јуна, а улог је био велики. Коначно смо сазнали и имена екипа која ће у конкуренцији кадета и сениора наставити такмичење и проћи у други круг Меморијала.

Ево и свих резултата:

Програм у суботу 25. јуна креће нешто раније, пошто ће прва утакмица бити одиграна у 17 сати када ће се састати екипе у конкуренцији млађих петлића. Укупно је на распореду 14 мечева, а очекују нас и први парови баража за полуфинале у категорији кадета.

Све у свему, више је него довољно разлога да посетиоци поново испуне трибине на терену у Котлујевцу. „Глас спорта“ у наставку доноси и табелу групне фазе код сениора и кадета, као и жреб за други круг Меморијалног турнира „Јоца Михаиловић – К3“ у ове две категорије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *