Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ОТВОРЕНА НОВА КУГЛАНА У БОРУ – ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 7 МИЛИОНА ДИНАРА

Подели

Бор наставља да улаже средства у развој спортске инфраструктуре, а све како би спортисти из „града бакра“, центра Борског округа и једног од два највећа града Тимочке Крајине наставили да постижу врхунске резултате. Тако је у петак 24. јуна званично отворена куглана у просторијама Спортског центра „Бобана Момчиловић Величковић“. Градска управа Бор је у 2022. години из локалног буџета издвојила финансијска средства за изградњу нове куглане, а инвестиција је вредна 7 милиона динара.

„Један од основних разлога за изградњу куглане је тај што Бор има шампионе који нису могли да се такмиче у свом граду. Ово је један од спортова где ћемо наредних година имати јако добре резултате. Наставићемо да кроз суфинансирање спорта, максимално подижемо капацитете спортских удружења и клубова како би се створили још бољи услови за шампионе, како би и на даље низали успехе“, истакао је градоначелник града Бора Александар Миликић.

Инфраструктура је један од кључних основа за развој спорта, а град Бор улагањима у Спортски центар наставља да подиже стандарде.

„До сада је што се инфраструктурних радова доста тога урађено. Реновирана је мала и велика сала, реконструисан је кров. Град улаже у спорт, а реконструкцијом Спортског центра побољшани су услови за развој спорта, док су самим спортистима омогућени квалитетнији тренинзи и припрема за такмичења како би постизали што боље резултате и на прави начин представљали своје клубове и град Бор“, истакао је градски већник Марко Николић.

 

Бесплатни термини у СЦ „Бобана Момчиловић Величковић“ такође су један од бенефита који стоји на располагању борским клубовима, а у локалној самоуправи не сумњају да ће резултати у будућности бити још бољи.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *