Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ВАТЕРПОЛО ЗА КРАЈ СПОРТСКЕ ГОДИНЕ У БОРУ, НИШЛИЈЕ ГОСТУЈУ У СЦ „БОБАНА МОМЧИЛОВИЋ ВЕЛИЧКОВИЋ“

Подели

Ватерполисти Бора дочекаће старе спортске пријатеље из Ниша у новој пријатељској утакмици, која је на програму у среду 28. децембра од 19:30. Ако је судити по интересовању публике и приказаним играма у минулом периоду, нема сумње да нас чека ватерполо спектакл за крај године у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“.

Ривал је респектабилна екипа „Наиса“, а Борани ће тријумфом покушати да на прави начин закључе 2022. годину, која им је донела велики број утакмица, било је ту и међународних гостовања у Северној Македонији, али и одмеравања снага са млађим и сениорским селекцијама широм Србије. Сви у клубу, али и заљубљеници у овај трофејни српски спорт, надају се да ће Ватерполо клуб „Бор“ ускоро постати стандардни члан неке од званичних лига Ватерполо савеза Србије.

У претходном сусрету ових ривала, одиграном средином августа у Бору, славиле су Нишлије после велике борбе резултатом 15:18, док је победа у мечу у априлу у базену СЦ „Бобана Момчиловић Величковић“ такође припала Наису 13:15.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *