Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Србија Фудбал

IN MEMORIAM – СТЕВАН АНДРЕЈЕВИЋ

Подели

Легендарни фудбалер и спортски функционер Стеван Андрејевић, преминуо је у среду 28. децембра у Нишу у 73. години живота. Један од најбољих зајечарских фудбалера свих времена, каријеру је започео у родном граду, у екипи Тимока из којег прелази у Раднички 1971. године. Касније га пут после сјајних игара у Нишу води и до дреса Црвене звезде, да би се након сезоне у дресу најтрофејнијег српског клуба вратио у Раднички и у њему наступао до 1980. године. Каријеру је окончао у свом Тимоку 1982. године.

Андрејевић је после играчке, направио и одличну функционерску каријеру. Био је дугогодишњи секретар стручног штаба Фудбалског клуба „Раднички“ Ниш, члан управног одбора у неколико мандата, а дуго година је био активан у секцији ветерана клуба и до краја остао веран „Чаиру“.

Фудбалски клуб „Раднички“ Ниш и сви његови запослени породици и пријатељима Стевана Андрејевића упутили су искрено и дубоко саучешће, а њима се свакако придружују и сви они који су га икада гледали како игра, али и они којима је помогао, а био је неко на кога су многи зајечарски фудбалери и спортски посленици могли да се ослоне када су одлазили пут Ниша.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *