Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ВЕЛИКО ФИНАЛЕ НОВОГОДИШЊЕГ ТУРНИРА У БОЉЕВЦУ

Подели

Полако се назире расплет на Новогодишњем турниру у малом фудбалу у Бољевцу. Четири дана одличних утакмица на петопарцу је иза нас, а „Глас спорта“ је као и увек испратио сва дешавања из бољевачке хале спортова.

Ево и свих резултата четвртфиналних утакмица:

Камелот – Јединствени  5:0 (Александар Страхињић, Мирослав Максимовић, Матеа Драгуловић /а.г./, Миљан Димитријевић, Иван Урсуловић-/)
 
Миднајт експрес голд – Ресторан Колиба  5:0  (Дејан Адамовић х2, Далибор Мирковић, Урош Марињесковић, Маријан Бузеј-/)
 
Након уводна два меча програма, ред је дошао да своје умеће покажу и најстарији учесници традиционалног такмичења у Бољевцу. Ревијалну утакмицу ветерана чиниле су две екипе:
Ветерани I – Драган Анђеловић, Иван Голубовић, Саша Јовић,  Миша Јовић, Иван Иликић.
Ветерани II – Владица Живковић, Далибор Некшановић, Миљан Јовановић, Никола Радисављевић, Горан Катанић. Резултат је био у другом плану, али вреди истаћи да је у правој голеади утакмица завршена победом друге екипе ветерана резултатом 6:8.
 
Ауто школа Стоп – Пеливан 1:5 (Лазар Јеремић-Дамир Рамадани х2, Душан Димитријевић, Марко Цокић х2)
 
Мењачница Катанић – КМФ Озрен 0:0 (4:5) након извођења пенала победник је екипа КМФ Озрен
Последњег дана турнира, у петак 30.децембра, на распореду су мечеви полуфинала, утакмица за треће место и финале. „Глас спорта“ доноси комплетан програм завршнице:
 
17:00 Камелот – Миднајт експрес голд
17:30 Пеливан – КМФ Озрен
18:00 ревијална утакмица петлића и млађих пионира
18:30 Утакмица за 3.место
19:15 ФИНАЛЕ
 
Утакмице полуфинала играће се два пута по 10.минута, а утакмица за треће место и финална утакмица играју се два пута по 15.минута. Након финала организатори ће доделити награде за најбоље екипе и појединце Новогодишњег турнира „Бољевац 2022“.
Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *