Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ВАТЕРПОЛИСТИ БОРА ТРИЈУМФАЛНО ЗАПОЧЕЛИ ЗИМСКУ СЕЗОНУ

Подели

Ватерполо клуб Бор традиционално је крајем новембра угостио пријатељски клуб „Језеро“ из Беле Цркве. На тај начин настављена је и више него одлична сарадња, започета пре неколико година, пошто су одиграна три меча у два дана минулог викенда. Резултат је наравно био у другом плану, али „Глас спорта“ је испратио ново дружење старих спортских пријатеља.

Домаћи ватерполисти славили су у сва три сусрета, против младог састава из Беле Цркве. Ево и листе стрелаца и свих играча који су наступили за екипу „Бора“:

Прва утакмица: ВК Бор – ВК Језеро 17:8
Вк Бор: Цветковски Б (4), Цветковски У(3), Арифи(3), Јеличић(2), Јовановић Милан(2), Николић(1), Мадановић(1),Лазаревић(1), Јовановић Марко, Жикић.

Друга утакмица: ВК Бор – ВК Језеро 17:13
Вк Бор: Станковић(5), Мадановић(4), Арифи(2), Цветковски У(2), Јовановић Милан(2), Жикић, Лацковић(1), Цветковски Б(1), Мусић, Николић, Рајковић.

Трећа утакмица: ВК Бор – ВК Језеро 15:7

ВК Бор: Николић(3), Станковић(3), Мадановић(2), Јовановић(2), Ђорић(2), Јеличић(1), Цветковски(1), Арифи(1), Рајковић, Жикић, Лацковић, Мусић, Лазаревић.

„Велико хвала гостима што су се одазвали позиву. Желим такође да се захвалим свим саиграчима на асистенцијама и толерисању. Захваљујем се и мојој породици на толеранцији и мојим надређенима у фирми где радим на слободним данима, сви они уткали су себе у ових 100 голова постигнутих за Ватерполо клуб Бор. Многи ће рећи да је било на слабим утакмицама, пријатељским турнирима и слично, али за мене су велики. Посебно великих 100 из разлога што немам прилику да играм често због услова које имамо. Идемо даље“, поручио је за „Глас спорта“ Саша Мадановић, капитен и тренер Борана, који је баш у дуелу са гостима из Беле Цркве прославио леп јубилеј, стоти погодак у капици Ватерполо клуба „Бор“.

Пројекат „Бирам спорт – борски спортски таленти“, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *