Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

МЛАЂЕ СЕЛЕКЦИЈЕ ЗАЈЕЧАРСКИХ КОШАРКАШКИХ КЛУБОВА УСПЕШНЕ НА СТАРТУ ПРВЕНСТВА

Подели

Млађе категорије зајечарских кошаркашких клубова настављају са одличним издањима на старту Међурегионалне лиге Кошаркашког савеза региона источне Србије. Активне су биле многобројне селекције „Младости“, као и кадети „Бин-а“. Сјајно је то изгледало минулог викенда, пошто су чланови КК „Младост 019“ забележили тријумфе у свим категоријама. Ево и резултата:

Јуниори – Међурегионална лига 
KK „Младост 019“ : KK „Маринос“ 81:69
Kадети – Међурегионална лига 
KK „Тријумф“ : KK „Младост 019“ одложена
Пионири – Регионална лига 
KK „Младост 019“ : KK „РТБ Бор“ 69:39
Млађи пионири – Регионална лига 
KK „Младост 019“ : KK „Сокобања“ 72:11
Млађе пионирке – Регионална лига 
KK „Младост 019“ : KK „Сокобања“ 28:22

Слично је било и у претходној рунди, а радује податак да су се и јуниори „Младости“ вратили на победнички колосек, након пораза у Нишу од „Ратника“.

Што се КК „Бин“ тиче, након сениора који успешно „газе“ кроз Прву српску лигу „Исток“, на терену су се поново нашли и кадети зајечаског клуба. Важна победа у Међурегионалној лиги остварена је у Нишу, где је савладана екипа „Јуниора“ резултатом 54:63 (17:18,18:12, 13:22, 6:11).

Урош Првановић 19, Данило Бубања 15, Алекса Миленовић 10, Лула Стојановић 10, Марко Јовнас 7, Милош Јовановић, Мане Kрстић 2, Стефан Смаиловић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *