Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ УЧЕНИКА ЗАЈЕЧАРСКИХ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

Подели

Крај новембра у Зајечару обележило је Градско такмичење ученика и ученица основних и средњих школа у кошарци и баскету 3X3. Најпре су своје умеће у игри под обручима показали основци на такмичењима одржаним у граду на Тимоку 22. и 25. новембра. Организатор је био Зајечарски савез за школски спорт, а утакмице су одигране у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада“.

Ловорике су сада већ традиционално понеле ученице Основне школе „Ђура Јакшић“ у женској и њихови вршњаци из ОШ „Љуба Нешић“ у конкуренцији ученика.

Надметање средњошколаца одржано је у сали Гимназије 29. и 30. новембра. Ученице Економско-трговинске школе тријумфовале су у женској конкуренцији у оба такмичења, док су код ученика победу у кошарци однели ученици Техничке школе, док је екипа Гимназије освојила прво место у баскету 3X3.

„Глас спорта“ испратио је све утакмице зајечарских кошаркашких нада, а ево и резултата:

Победничке екипе обезбедиле су пласман на Окружно такмичење, где ће одмерити снаге са најбољим школским тимовима из Књажевца, Бољевца и Сокобање. Према речима одговорних у Зајечарском савезу за школски спорт (ЗШС), следећи круг такмичења биће одржан средином децембра.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *