Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ВАТЕРПОЛИСТИ БОРА СЛАВИЛИ У КРУШЕВЦУ

Подели

Ватерполо клуб „Бор“ гостовао је минулог викенда у Kрушевцу и одиграо меч са екипом Расине, која је у подмлађеном саставу изашла на мегдан борским ватерполистима. После велике борбе и игре на гол више, резултат на крају сусрета је гласио 20:22 за госте, који су се пуни утисака вратили кући.

„Велико велико хвала домаћину на позиву и фер игри, све је било достојно најтрофејнијег спорта, суђење, противник на нивоу и једно заиста лепо искуство“, истакао је за „Глас спорта“ капитен и тренер Борана Саша Мадановић.

ВК Бор:

Станковић(4),Ђорић(4), Жикић, Лацковић(5 одбрана), Јовановић Марко(3), Јовановић Милан(3), Николић(1), Јаношевић, Рајковић, Мусић(1), Вучков(2), Мадановић(2).

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *