Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ЗИМСКИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА НАЈМЛАЂЕ „ЗАЈЕЧАР 2023“

Подели

Фудбалски клуб „Тимок 1919“ организовао је турнир за најмлађе играче, дечаке рођене 2015. и млађе у хали спортова на Краљевици. Укупно 6 екипа, популарних „цицибана“, одмерило је снаге и вештине на позивном такмичењу, а све у склопу припрема за традиционални међународни турнир „Зајечар 2023“ почетком лета на градском стадиону под Краљевицом.

На турниру на коме су сва деца за учешће награђена златним медаљама, публика је имала прилику на делу да види следеће екипе:

1. ФК „Пантер“ Пожаревац
2. ФК „Тимок“
3. ОФК „Бобан“ Неготин
4. ФК „Трио“ Параћин
5. ОФК 2019″ Зајечар
6. ДФК „Видин“ Бугарска

Било је много лепих потеза, узбуђења такође није мањкало од првог судијског звиждука, а на крају су највише разлога за задовољство имали полетарци „Пантера“ из Пожаревца, који су после бољег извођења пенала у финалу савладали домаћи „Тимок“. Треће место освојио је неготински ОФК „Бобан“, који је у мечу за бронзу надиграо ФК „Трио“ из Параћина, док је 5. место припало ОФК „019“ након победе над гостима из Бугарске.

За најбољег играча турнира проглашен је Сава Миленовић из ФК „Тимок 1919“, најбољи стрелац био је Лазар Димитријевић из редова победничког тима ФК „Пантер“, док је најбољи голман такође члан пожаревачке екипе Милија Јовановић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *