Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ВАСИЉ НА СЕОСКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА У ЧАЧКУ, ПРЕДСТАВНИЦИ КЊАЖЕВЦА ОДЛИЧНИ НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ У СОКОБАЊИ

Подели

Екипа Васиља освојила је 2. место на Регионалном такмичењу Сеоских игара Спортског савеза Србије одржаном у Сокобањи у недељу 21. августа. Шампиони Књажевца су на тај начин обезбедили пласман на Државно првенство у Чачку, које је на програму од 26. до 28. августа.

Васиљ је Регионално такмичење завршио само иза шампиона Крушевца, екипе Каоника, док су Књажевчани надметање окончали испред представника Прокупља – Доње Стражаве, домаћег Трубаревца, првака Трстеника Лозне и представника Варварина, екипе Бошњана.

Одлична је ово увертира за предстојећи викенд и прво учешће једне екипе из Књажевца у великом финалу Сеоских спортских игара, где ће се у Чачку осам најбољих екипа из целе Србије борити за наслов најуспешнијег спортског села. Главна награда је терен за мали фудбал и рукомет, дар Спортског савеза Србије, иначе организатора ове престижне манифестације.

Честитке иду и на адресу Спортског савеза Књажевца, који је предводио Васиљ у Сокобањи и сјајно организовао квалификације у Кални. Тимочка крајина ће тако имати чак три представника на Државном такмичењу, па ће се поред књажевачког Васиља у Чачку наћи и зајечарски Грљан, четвороструки узастопни учесник великог финала, баш као и мајданпечка Рудна Глава.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *