Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

УСПЕШНА ЈЕСЕН ЗА БОЉЕВАЧКИ ФУДБАЛ

Подели

Полако се своде рачуни за 2022. годину, а када се осврну на минули период у Фудбалском савезу општине Бољевац, могу да буду и више него задовољни. Ртањ се вратио тамо где му је по традицији и место, у Зону „Исток“, а резултати у току јесење полусезоне су то и потврдили. Након 15 одиграних кола, изабраници тренера Терзића налазе се на златној средини табеле са 21 освојеним бодом и безбрижно чекају наставак сезоне.

Оно што улива наду у будућност бољевачког фудбала, јесу резултати млађих категорија. Наиме, у конкуренцији клубова Зајечарског и Борског управног округа, тимова који долазе из Зајечара, Бора, Сокобање, Неготина, Доњег Милановца, Мајданпека, Кладова, пионири Ртња се налазе на 3. месту табеле са освојених 16 бодова, колико има и другопласирани „Бродоремонт“ и само два бода мање од лидера, екипе „Мали Бор“, док пионири БСК-а из Боговине заузимају 8. позицију са 3 бода. Петлићи Ртња су након првог дела првенства на 4.месту, са истим бројем бодова као и трећепласирани ОФК 019, односно свега три бода мање од првопласиране екипе „Мали Бор, док су петлићи БСК-а на 9.месту Лиге ФСБО са 4 бода на свом конту.

Да утисак о успешној јесени буде потпун, побринули су се у редовима Фудбалског савеза општине Бољевац, који су под покровитељством и уз подршку локалне самоуправе, покренули Футсал лигу Бољевца. Још неколико утакмица остало је до комплетирања првог круга сезоне, а на челу се налази екипа ОФК „Ртња“. Утакмице које се одржавају у спортској хали имале су велику посећеност и показале да је лига у којој наступају тимови са територије општине Бољевац пун погодак.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *