Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

УСКРШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У ТРНАВЦУ 16. АПРИЛА

Подели

Традиционални Ускршњи турнир у малом фудбалу на програму је у недељу 16. априла у Трнавцу, где ће се у центру села такмичити екипе у сениорској конкуренцији. Организатор спортско-рекреативне манифестације која ће се у том зајечарском селу одржати 33. пут су Спортски савез града Зајечара и Асоцијација „Зајечарски спорт за све“, у сарадњи са Месном заједницом Трнавац.

Пријава екипа могућа је на дан турнира од 9.30 до 10.30, док је почетак такмичења заказан за 11 сати. Спортских дешавања дакле неће мањкати ни у празничним данима, а организатори се надају да ће им и време за највећи хришћански празник ићи на руку.

Предвиђен је богат наградни фонд, бесплатно освежење за све играче, а након турнира биће приређена и журка на отвореном, наводе у МЗ Трнавац.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *