Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ТРИ МЕДАЉЕ ЗА ПОЛИЦИЈСКУ УПРАВУ ЗАЈЕЧАР НА „ПОЛИЦИЈСКИМ ИГРАМА“ У ПОЖАРЕВЦУ

Подели

Припадници Полицијске управе у Зајечару остварили су запажене резултате на регионалном такмичењу у Пожаревцу које је одржано у петак 17. јуна. Наиме, они су након одличних резултата на локалу у минуле две године, успели да остваре пласман на Републичко такмичење у оквиру пројекта “Спорт у полицији”, који већ две године са успехом реализују Спортски савез Србије и Министарство унутрашњих послова.

Полицијске игре су у својој другој сезони окупиле велики број припадника МУП-а који су завршили такмичења на локалном нивоу. Регионална такмичења отпочела су надметањима у Пожаревцу за футсал, баскет 3×3 и одбојку и стрељаштво, док је атлетика за регион Исток била организована у Смедереву.

Футсалери ПУ Зајечар су на такмичењу Полицијских управа источног региона освојили 3. место иза Смедерева и Панчева и поред бројних проблема са саставом и неколико непредвиђених изостанака. Код појединаца издвојили су се Никола Миленковић, припадник Ватрогасно-спасилачке јединице Зајечар, који је заузео 2. место у дисциплини “Куперов тест” и Жељко Гогов, полицијски службеник Полицијске испоставе Зајечар, који је после одличног наступа на окружном надметању у Књажевцу, био сјајан и у Пожаревцу, где је са још пет такмичара упуцао злато и остварио пласман на Државно такмичење Полицијских управа Србије.

Одбојкашка екипа ПУ Зајечар нажалост није успела да се домогне медаље, пошто је завршила на 4. месту Регионалног надметања, али је свакако стекла искуство више за наредну сезону.

Ево и свих резултата:

Атлетика:
Kуперов тест (мушкарци)
1. Зоран Стојановић – ПУ Пожаревац
2. Никола Миленковић – ПУ Зајечар

Футсал:
1. ПУ Смедерево
2. ПУ Панчево
3. ПУ Зајечар

Баскет 3×3:
1. ПУ Смедерево
2. ПУ Панчево
3. ПУ Пожаревац

Одбојка:
1. ПУ Пожаревац
2. ПУ Панчево
3. ПУ Бор

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *