Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ТРЕЋИ ДАН ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ У ЗНАКУ НАЈМЛАЂИХ, ЈАВНИ ТРЕНИНГ ШКОЛИЦЕ СПОРТА НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ

Подели

Дечија радост, граја и игра, а све то кроз спорт, моторику и вежбе, обележили су трећи дан Европске недеље спорта у Зајечару. Преко разних игрица и полигона малишане су водили тренери из Школице спорта „Тим“ Милош Богдановић и Игор Ристић.

Нема краја спортским активностима у Зајечару. Након кошарке и рукомета, девојчице и дечаци узраста од три до 10 година су под будним оком тренера, иначе професора физичког васпитања, показали вештине и спретности на реквизитима постављеним на „мини пич“ терену, адаптираном за ову прилику у један велики полигон за спортске игре.

Спортски савез града Зајечара наставља на делу да доказује да је с правом кућа свих зајечарских спортиста и спорта уопште, а четврта у низу Европска недеља спорта у граду на Тимоку, у чијем средишту су деца, говори у прилог томе. У Спортско-рекреативном центру „Попова плажа“ све је врвело од бројних малишана, које су родитељи довели на јавни тренинг, одакле је још једном послата сјајна слика из Зајечара.

Најмлађи зајечарски спортисти показали су саму бит онога што спорт треба да буде и нема сумње да ће после занимљивих тренинга неки од њих кренути спортским путем и у будућности.

Недеља 26, септембар је резервисана за рекреацију жена, а све заинтересоване даме имаће прилику да од 10:30 до 12:00 присуствују јавном тренингу под надзором лиценцираних фитнес инструктора. Манифестација Спортског савеза града Зајечара наставља се и наредне недеље до 30. септембра, а комплетна сатница и распоред одржавања јавних тренинга налази се на страницама “Гласа спорта” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *