Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ТРЕЋА ГОДИНА ПОСТОЈАЊА АКАДЕМИЈЕ ПЛИВАЊА „ТИМОК“ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Академија пливања „Тимок 2021“ започела је другу овосезонску недељу рада на градском базену у Зајечару. Часови пливања организовани су у вечерњим сатима, а зајечарски клуб је коначно дочекао право летње време и отварање базена на Краљевици. 

Сви заинтересовани полазници могу да постану чланови Академије пливања „Тимок“.

„Степенова обука за непливачe, школа пливања и усавршавање техника такмичарског пливања предвиђени су у термину од 19 до 20 сати, док је термин од 20 до 21 сат резервисан за рекреативно и корективно пливање“, истакао је председник и главни тренер Марко Панић за „Глас спорта“ и додао да су пријаве могуће на број телефона 062/8322812.

„Академија има степеновану обуку која се ради у малом базену, школу пливања, предтакмичарско и такмичарско пливање. Најмлађи узраст је 4 године, а горње границе нема. Радимо и зими, водимо децу у Бор, одржавамо континуитет колико је то могуће у нашим условима. Имамо и паузу од два месеца, јер у Бору рад базена у спортском центру зависи од грејне сезоне, али зависно од услова и организујемо часове. Кључни циљ коме је тежимо је да обухватимо што већи број деце, обучимо за пливање и осамосталимо у води, а касније и да створимо групу од бар 10 до 20 такмичара“, закључио је Панић.

Академија пливања је организована радним данима од 19 до 20 сати, а цена износи 3.000 динара и обухвата 10 долазака, који се морају искористити у 15 термина. Након завршене обуке, биће организовано такмичење на основу способности полазника, који ће добити и диплому. 

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *