Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Тимочка Крајина

ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У БАСКЕТУ 12. И 13. ЈУЛА У БОЉЕВЦУ

Подели

Турнир у баскету 3 на 3 „БОЉЕВАЦ 2024“ на програму је 12. и 13. јула на кошаркашком терену „Вртића“ у Бољевцу. Организатор је Спортски савез Општине Бољевац уз подршку Установе за спорт и Кошаркашког клуба „Ртањ“ и покровитељство општине Бољевац,

За најбоље екипе овог традиционалног турнира, који се у Бољевцу одржава од 2013. године, обезбеђене су новчане и робне награде. Пријављивање је могуће до четвртка 11. јула до 12 сати, путем „facebook“ или инстаграм страница бољевачког Спортског савеза и Установе за спорт.

Оно што вреди истаћи је да за разлику од већине турнира у окружењу котизације нема, такмичење ће бити одржано у конкуренцији сениора, а прва награда доноси победничкој екипи 20 хиљада динара, другопласирани ће кући понети 8.000, док је за играче трећепласираног тима обезбеђена награда у виду спортске опреме.

„Извлачење парова заказано је за петак 12. јул пре самог почетка такмичења, уз присуство чланова свих екипа“, истакли су за „Глас спорта“ одговорни из Спортског савеза општине Бољевац.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *