Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

АСУ „АС“ ЗАЈЕЧАР ГРАБИ КА ТИТУЛИ ШАМПИОНА СРБИЈЕ У АУТО СЛАЛОМУ

Подели

Аутомобилско спортско удружење “АС” из Зајечара троструки је узастопни шампион Србије на брдским стазама, што је успех који је мало коме пошао за руком у историји аутомобилизма на овим просторима. И 2024. година протиче у сјајним резултатима зајечарског клуба, а последњи у низу успеха стигао је на стази „Пешчара“ код Панчева, где је освојено максималних 75 бодова уз још једну победу АСУ АС.

Шампионат Србије у аутослалому 29. јуна трком у Делиблатској пешчари у огранизацији Ауто-мото удружења “Фанатик” из Панчева стигао је до летње паузе, а победу у генералном пласману остварио је Милош Стевановић. Поред Националоног шампионата Србије и Отвореног првенства Србије, панчевачка трка бодована је и за Отворено првенство Републике Српске.

После девет одржаних трка АСУ АС Зајечар је и даље водећи клуб у дисциплини ауто слалом и нема сумње да су главни фаворити за титулу. Краљевица, Берановац код Краљева, Раковица, Сребрно језеро, свуда је епилог што се тиче шампионата Србије у ауто слалому био истоветан, тријумф зајечарског клуба.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *