Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА СА НАЈВИШИМ АМБИЦИЈАМА У СРПСКОЈ ЛИГИ

Подели

Фудбалери Тимока започели су припреме за Српску лигу „Исток“, а стручни штаб зајечарског српсколигаша на првој прозивци имао је на располагању и неколико нових лица. Тренер Мирослав Николић и први помоћник Иван Алексић одрадили су први тренинг појачани провереним играчима и што је још важније било је ту неколико младих играча у статусу бонуса, који ће много значити Зајечарцима у предстојећој сезони у којој је кључни циљ сам врх табеле.

Млађано вихорно крило Коста Живић стигло је из књажевачког Тимочанина, десни спољни Стефан Киш из Прахова, док је левоноги крушевачки штопер Петар Павловић дошао по истеку уговора са Јединством из Параћина. Интересантно делује и задњи везни Шапчанин Јован Росић, који је у прошлој сезони носио дрес Новог Сада, док се голови очекују од дојучерашњег нападача црногорског „Кома“ Петра Бараћа.

„Успели смо да се појачамо у свим линијама тима, до краја прелазног рока очекујемо долазак још бар 4-5 фудбалера и тиме ћемо затворити конструкцију тима на прави начин“, навели су за „Глас спорта“ из редова ФК „Тимок 1919“, који ће до краја припремног периода бити осетно појачан и у управљачком и спортском сектору клуба.

Шеф стручног штаба Мирослав Шинки Николић поручио је за „Глас спорта“ да играчи врло добро знају чији дрес носе и које су амбиције клуба.

„Имамо све неопходне услове овде на Краљевици да радимо у миру и склопимо победнички мозаик. Уговорили смо и пријатељске утакмице са реномираним противницима и имамо сасвим довољно времена до почетка такмичења да се уиграмо на прави начин, закључио је тренер новог-старог српсколигаша.

Прва провера фудбалере Тимока очекује у Параћину 17. јула, ривал је СФС Борац који ће и ове године предводити бивши стратег Зајечараца Војкан Рајчић. Договорен је и двоструку дуел са екипом Бдина из Видина, па ће тако Зајечарци гостовати  28. јула у Бугарској, док је узвратни окршај заказан три дана касније у Зајечару. Остаје да се потврде још два противника за 20. и 24. јул, док је за 3.август договорена генерална проба против Дунава из Прахова на Краљевици. Почетак сезоне је 10.августа, а распоред и календар такмичења биће одређен на Конференцији клубова Српске лиге „Исток“ 22.јула у Врању.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *