Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ТРАДИЦИОНАЛНЕ СПОРТСКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ НА БРАТУЈЕВЦУ И У ГРЛИШТУ НАРЕДНИХ ДАНА У ОРГАНИЗАЦИЈИ СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Наставља се право спортско лето на теренима широм Зајечара. Тачка на 4. Меморијал „Јоца Михаиловић – К3“ је стављена минуле недеље, а већ 7. јула на програму је нова рекреативна манифестација у организацији зајечарске „куће спорта“. У питању је „Братујевац 2022“, где ће бити одржана такмичења у малом фудбалу, надвлачењу конопца и пикаду.

У Месној заједници Шљивар која заједно са Спортским савезом града Зајечара организује ову традиционалну манифестацију, очекују велики број учесника, али и посетилаца, који ће већ од раних јутарњих сати похрлити на Братујевац. 

„Пријава екипа могућа је од 9 до 10 сати, када почиње такмичење у малом фудбалу. У 9:30 заказано је полагање венаца на спомен обележју, а надамо се да ћемо наставити да подижемо квалитет како спортсих, тако и културних дешавања у нашем селу, што Шљивар свакако заслужује“, истакао је за „Глас спорта“ председник МЗ Шљивар Дарко Тошић.

Неће бити много паузе до наредне манифестације, с обзиром на то да је одмах у суботу 9. јула заказан и традиционални Петровдански турнир у малом фудбалу. Пријава екипа могућа је на лицу места у периоду од 17-18 сати за децу и од 18 до 19 сати за сениоре у дворишту основне школе, где ће бити и одржана ова спортска манифестација.

Турнир у Грлишту заједнички организују Спортски савез града Зајечара и млади из тог зајечарског села преко Месне заједнице, који су од прошле године кренули озбиљније да се баве спортским и рекреативним активностима, па су тако већ две године учесници Сеоских игара у организацији Спортског савеза, а на последњим спортским играма заузели су и друго место иза четвороструких шампиона из Грљана и показали да се на њих може рачунати.

„Глас спорта“ известиће и са овог традиционалног такмичења, а видећемо ко ће имати највише успеха на традиционалном ноћном турниру на коме ће снаге одмерити екипе у две узрасне категорије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *