Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ НА БОРСКОМ ЈЕЗЕРУ 16. ЈУЛА

Подели

Традиционални хуманитарни турнир у одбојци на песку на програму је у суботу на Борском језеру. Сав приход са турнира, који ће бити организован 16. јула са почетком у 12 сати, биће усмерен за помоћ породици Сокочанин.

Котизација за учешће је 600 динара, с тим што екипе могу уплатити и већи износ због хуманитарног карактера такмичења, које заједничким снагама годинама уназад организују УГ „Борци за Бор“ и „Кафе Плажа“.

Хуманитарни турнир у одбојци на песку успешно је организован и минуле две године на једном од омиљених борских излетишта. Средства су најпре прикупљана за помоћ и лечење Стефана Владимировића, сина једног од најуспешнијих борских спортиста свих времена Синише Владимировића, да би протекле године новац био усмерен за електрификацију звона у цркви Светог Ђорђа у Бору.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *