Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ПОРАЗ БОРСКИХ ВАТЕРПОЛИСТА У КРАЉЕВУ НА СТАРТУ ЛЕТЊИХ ПРИПРЕМА

Подели

Ватерполо клуб Бор одиграо је пријатељску утакмицу у Kраљеву против истоимене екипе, а искуснији домаћи састав славио је резултатом 17:6. Члан Друге лиге Србије угостио је Боране на спаринг утакмици, а гости су се одазвали позиву и поред чињенице да су до сада одрадили свега неколико тренинга.

ВК Бор је наступио у следећем саставу:

Лацковић, Жикић, Мусић, Николић, Јаношевић, Јовановић Милан (2), Рајковић, Виденовић(1), Јовановић Марко (1), Мадановић (1), Милинковић ,Вучков (1), Анисијевић.

„Велико хвала пријатељима Ватерполо клуба „Бор“ Драгану Николићу, Бобану Јовановићу и Дејану Светозаревићу, који су помогли клубу да оде на ово гостовање и одмери снаге са знатно искуснијим играчима Краљева. Резултат је био у другом плану, а свакако ће све то изгледати много боље како припреме буду одмицале и тренажни процес био устаљена категорија“, поручио је за „Глас спорта“ Саша Мадановић, капитен и тренер борских ватерполиста.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *