Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

СВЕ ВИШЕ СПОРТСКИХ ЕКИПА ИЗ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Све више српских екипа у различитим спортовима одлучује се да припреме спроведе у Књажевцу, где имају све неопходне услове за рад како са млађим категоријама, тако и са сениорским селекцијама. Улагање у спортску инфратруктуру и објекте допринело је и развоју спортског туризма, о чему сведочи и боравак Рукометног клуба “Партизан”, који је одлучио да припреме свих млађих селекција одради у Књажевцу, где су се припремали чланови пионирске, кадетске и јуниорске екипе београдских црно-белих.

„Експедиција Партизана од више од 50 рукометаша и тренера је испраћена, утисци су одлични, а уговорена је сарадња на још две године, током којих ће Књажевац бити њихова летња база за припреме“, наводе у Рукометном клубу „Књажевац“, чије су екипе имале прилику како за неке заједничке тренинге, тако и за утакмице са реномираним противником.

У Партизану нису штедели речи хвале за своје домаћине.

„Сви су показали велико гостопримство, како људи из локалне самоуправе, тако и спортски радници, као и власници хотела и угоститељи. Услови су били врхунски у сваком смислу и  препоручићемо и другима припреме у Књажевцу, а ми се поново видимо следеће године“, истакао је на одласку тренер јуниорске екипе РК „Партизан“ Младен Лаковић.

Да књига не остане на једном слову и да то не буде само изузетак, сведочи и одлука Кошаркаша „Младости“ из Земуна, члана АБА 2 јадранске регионалне лиге да припреме свог првог тима спроведе на Старој планини и користи све благдодати књажевачке и српске планинске лепотице.

Такође, Клуб за синхроно пливање „Нови Београд“ припрема се на базену „Бањица“ у Књажевцу, где имају све неопходне услове за организацију својих тренинга.

Све у свему, много је разлога за задовољство у спортском сектору општине Књажевац, а очигледно је да улагање у базу и спортску инфраструктуру даје резултате.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *