Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОДБОЈКА

ФИНАЛЕ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ „ДОЂИ НА ПЕСАК 2021“ НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ

Подели

Промо

Турнир у одбојци на песку “Дођи на песак 2021” већ пуна три дана окупља заљубљенике у овај спорт у Зајечару, а од 22. до 25. августа, када је на програму финале, публика ће имати прилику на делу да види више од 100 учесника. Генерални спонзор такмичења на Поповој плажи је компанија Tehnomedia centar d.o.o. Учествује 18 екипа, од чега шест у млађим категоријама, док је 12 екипа у конкуренцији сениора.  Шта зна и уме показаће и тим ветерана.

“Најмлађи учесник има 10, а најстарији 59 година. Ово је први турнир који организујемо, а ми смо зајечарски средњошколци и студенти, заљубљеници у спорт и одбојку. Обезбедили смо вредне награде, а посебно се захваљујемо генералном спонзору, Техномедији на финансијској подршци, мајицама, качкетима и свему осталом”, истиче један од организатора Братислав Kостић.

За најбоље на турниру у одбојци “Дођи на песак 2021” обезбеђене су и вредне новчане награде, пехари и медаље.

Екипе су мешовите, а сваку чине 2 момка и 2 девојке + 2 измене. Игра се у два добијена сета до 15 поена, осим финала, где ће се играти у два добијена сета до 21. Дозвољена су два тајм-аута и четири измене (две пуне) у току једног сета.

Турнир има и хуманитарни карактер, а учесници се могу опробати у Зими-зами-зум  надметању (папир-камен-маказе). Kао пријаву, сваки пријављени такмичар донеће по један слаткиш или сланиш, који ће касније бити поклоњени неком од зајечарских вртића.

Kомпанија Tehnomedia centar d.o.o. и запослени прикључили су се овој акцији и донирали слаткише и сланише намењене најмлађима и зајечарском вртићу.

Tehnomedia је пријатељ и спонзор многобројних културних и спортских дешавања. Kао и увек подржава спорт, а као друштвено одговорна компанија посвећена је пружању подршке локалној заједници и на овакав начин, кроз спорт и спортске манифестације или такмичења. Ово је добар начин како мотивисати младе и децу и усмерити их ка правим вредностима, спортским теренима и здрављу, наводи се у саопштењу генералног спонзора и покровитеља турнира „Дођи на песак 2021“.

Промо

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *