Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАРСКИ РИБОЛОВЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, ОСР „ТИМОК“ ДРУГИ У СРПСКОЈ ЛИГИ „ИСТОК“

Подели

Организација спортских риболоваца “Тимок” из Зајечара и даље је једна од најквалитетнијих екипа у овом делу Србије. Томе сведочи и остварен резултат и освојено друго место у сениорској категорији Српске лиге “Исток”.

„Нисмо успели да одбранимо шампионску титулу освојену прошле године, али је и друго место у конкуренцији 12 јаких екипа одличан резултат“, истакао је за „Глас спорта“ председник ОСР „Тимок“ Жељко Петровић.

Зајечарци су се надметали са тимовима спортских риболоваца из Алексинца, Сврљига, Kњажевца, Бора, Kладова, Неготина, Доњег Милановца и Мајданпека, а титулу је однела екипа „Тимока“ из Сврљига.

„Наша екипа наступала је у саставу Александар Петровић, Милан Павловић, Владимир Виденовић и Драгиша Јеленковић и с обзиром на све изазове одлично завршила сезону последњим колом на Борском језеру минулог викенда“, закључио је Петровић.

Зајечарци су сезону у Српској лиги „Исток“ завршили на 2. месту иза Сврљижана, а испред „Гиборта“ из Кладова. Већ наредног викенда почиње градска лига Зајечара, а такмичење у организацији ОСР „Тимок“ је заказано за недељу 29. август, када ће риболовци своје знање одмерити на Поповој плажи од 7 до 14 сати.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *