Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СВЕ СПРЕМНО ЗА НОВИ КРОС РТС-А У ЗАЈЕЧАРУ 8. ОКТОБРА, КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ДАН РАНИЈЕ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ

Подели

Састанком у Градској управи у Зајечару настављене су припреме за предстојећи Крос РТС-а, који ће 8. октобра бити одржан на простору Вашаришта на Краљевици. Присустни су били представници Школске управе, Здравственог центра Зајечар, Полицијске управе, градских јавних предузећа, Позоришта-Центра за културу „Зоран Радмиловић“, Црвеног крста и Комуналне полиције, којима су предочени задаци и обавезе, како би све било спремно за почетак такмичења.

Састанак је отворио Милан Станковић, помоћник градоначелника Зајечара, који је истакао да се Зајечар небројено пута показао као одличан домаћин и организатор, а као вишеструки победник овог најмасовнијег спортског такмичења на Балкану, има и обавезу више да све протекне у најбољем реду.

Игор Божиновић, генерални секретар Спортског савеза града Зајечара, који је технички организатор и овогодишњег Кроса РТС-а, поручио је да је град на Тимоку високо поставио лествицу у организацији ове престижне националне и међународне манифестације, која је 32. пут на програму у нашој земљи.

„Као осмоструки победници Крос серије РТС-а, увек стремимо ка највишим циљевима. Најављени временски услови нам иду на руку, тако да очекујемо велики број малишана из свих зајечарских основних и средњих школа, Предшколске установе „Ђулићи“, али и школа из окружења“, истакао је Божиновић.

Пропозиције и сатница такмичења биће презентовани на Конференцији за медије, која ће бити одржана у малој сали Градске управе града Зајечара у петак 7. октобра са почетком у 14 сати.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *