Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

СУПЕРЛИГА КРЕЋЕ КРАЈЕМ МАЈА, ПРИПРЕМЕ ВЕЋ НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ?

Подели

И док се читав свет и даље бори с пандемијом, појављују се охрабрујуће информације са различитих крајева Европе, које враћају наду да бисмо већ наредног месеца могли поново да пратимо фудбалска такмичења.

Наиме, УЕФА је наложила свим националним савезима рок до 25. маја да направе план наставка сезоне након пандемије коронавируса, преноси енглески „Дејли експрес“.

После Немаца, који су већ десетак дана у правом тренингу, фудбалери хрватског шампиона Динама из Загреба почели су са тренинзима на терену, а нешто слично у Србији могло би да уследи након првомајских празника.

„Вечерње новости“ су  пренеле своја сазнања, по којима ће између 4. и 7. маја суперлигашки фудбалери почети са припремама за наставак сезоне.

Према истим сазнањима, мини-припреме би трајале три недеље, а сезона би се наставила највероватније 30. маја.

Очекују се и додатна, прецизна упутства од стране надлежних органа, а оно што је сигурно је да утакмицама, кад за то дође време, до даљег неће присуствовати публика на трибинама. Ипак, после велике паузе, добро ће доћи и тв преноси фудбалских мечева, којих се публика свакако ужелела.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *