Учитавање

Унесите термин за претрагу

Свет Фудбал

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ СВЕТСКИХ НАПАДАЧА ЧЕТВРТИ ПУТ ПОЗИТИВАН НА КОРОНА ВИРУС!

Подели

Пандемија коронавируса погодила је и спортисте широм света, велики број њих је оболео, али су скоро сви успешно излечени. Ипак, случај Паула Дибале спада у рубрику веровали или не.

Фудбалер Јувентуса је већ четврти пут позитиван на коронавирус од како му је први пут потврђено присуство вируса 21. марта.

Дибала је након претходно негативног налаза поново позитиван на коронавирус, па је мала вероватноћа да ће се Аргентинац прикључити тренинзима 4. маја, за када је заказан почетак припрема екипа у Серији А.

После периода самоизолације од три недеље, чинило се да ствари иду набоље, сам нападач је у неколико наврата истицао да осећа олакшање након проблема са дисањем.

Јувентус сада разматра могућност да аргентинског нападача пошаље на интензивније лечење и спреман је да издвоји велику суму новца како би заштитио свог фудбалера.

Поред Паула Дибале, позитивни на коронавирус били су и његови саиграчи, италијански дефанзивац Ругани, који је и први фудбалер позитиван на „covid 19“ и француски везиста Матуиди који су се успешно опоравили.

 

 

 

фото: „AS english“

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *