Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

„STRONG-MAN“ КУП СРБИЈЕ У СУБОТУ 12. СЕПТЕМБРА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Отворено првенство Србије и избор за најјачег човека наше земље на програму су у суботу 12. септембра од 16 сати на Поповој плажи у Зајечару. Организатор државног такмичења је Спортско удружење „Gym Xtreme“ из Зајечара у сарадњи са „Strong-man“ савезом Србије и Спортским савезом града на Тимоку, уз покровитељство града Зајечара.

Такмичење у издржљивости најјачих људи наше земље се после скоро деценије враћа у град на Тимоку, када су на зајечарском скверу борбе водили Дарко Калиновић и ненадмашни Ервин Катона. Овог пута на Поповој плажи надметаће се такмичари из целе Србије у неколико атрактивних, али и физички изузетно захтевних дисциплина.

Према речима Зорана Стојића, члана организационог одбора ове специфичне спортске манифестације и овог пута неће изостати најтеже дисциплине – покретање огромног камиона са теретом од 15.000 килограма, избацивање тегова тежине до 100 и више килограма, ношење кофера од 120 килограма на раздаљину, превртање гумених точкова од 440 килограма…

„Strong-man“ Куп у Зајечару биће одржан уз поштовање свих мера одређених од стране Кризног штаба за ванредне ситуације и Министарства здравља Републике Србије.

 

Тагови

1 коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *