Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СПОРТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ЖЕНЕ ЧЕТВРТОГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Четврти дан Европске недеље спорта у Зајечару је протекао у знаку спортске рекреације за жене. Све заинтересоване даме присуствовале су јавном тренингу на Поповој плажи под надзором лиценцираних фитнес тренера Наташе Срећковић и Драгане Кузмановић.

„Драго нам је да смо имале прилику да покажемо напредак свих наших полазница, пошто већ месец дана два пута недељно радимо са њима у оквиру акције „Буди здрава – вежбај са нама“, истакла је Наташа Срећковић за „Глас спорта“.

Комплетан пројекат реализује се у граду на Тимоку преко Спортског савеза града Зајечара, а Наташа и Драгана су попут својих претходница Тамаре Николић и Љиљане Субић успешно прошле обуку у оквиру акције “српске куће спорта” и добиле статус лиценцираних фитнес тренера.

„Спортски савез града Зајечара ће се потрудити да Зајечарке и даље имају прилику да вежбају континуирано и потпуно бесплатно, а такође да све више тренера добије професионалну фитнес лиценцу“, поручио је Игор Божиновић, генерални секретар зајечарске „куће спорта“.

Европска недеља спорта наставља се у Зајечару и наредне недеље. Већ у понедељак 27. септембра на програму је јавни гимнастички тренинг у извођењу Гимнастичког клуба „Зајечар“ такође на Поповој плажи од 17 сати, а комплетна сатница и распоред одржавања јавних тренинга налази се на страницама “Гласа спорта” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *