Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СПОРТСКА ПОЧЕТНИЦА ЗА НАЈМЛАЂЕ ПРЕТПОСЛЕДЊЕГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРСКОМ ВРТИЋУ „ЂУРЂЕВАК“

Подели

Претпоследњи дан Европске недеље спорта у Зајечару протекао је у знаку јавног тренинга за најмлађе суграђане у  вртићу “Ђурђевак”. Свакако најбољи могући начин за привођење крају спортске недеље у граду на Тимоку.

Са малишанима из централног зајечарског вртића вежбала је Љиљана Субић, која је мале спортисте подсетила на вежбе из Спортске почетнице, добро познатог програма Спортског савеза града Зајечара, који се више од деценије успешно спроводи баш у Предшколској установи “Ђулићи”, као и основним школама са територије Зајечара.

Велика захвалност иде на адресу Предшколске установе „Ђулићи“ и директорке Тање Јовановић, која је увек спремна на сарадњу када је реч о спорту и од самих почетака је ту, не само Европске недеље спорта у Зајечару, већ и других програма и акција Спортског савеза.

„Драго ми је да смо поново учесници Европске недеље спорта, покушавамо што више да анимирамо децу и усмеримо их на праве вредности од најранијег узраста, а свакако је да ће Предшколска установа „Ђулићи“ и даље подржавати овакве и сличне акције“, поручила је за „Глас спорта“ директорка Јовановић.

Последњег дана Европске недеље спорта, у четвртак 30. септембра, на програму је јавни фудбалски тренинг, у извођењу Школе фудбала “Тимок 1919”. Почетак тренинга заказан је за 15 сати, на градском стадиону на Краљевици.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *