Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОДБОЈКА

ШЕСТИ ДАН ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗНАКУ ОДБОЈКЕ

Подели

Шести дан Европске недеље спорта у Зајечару показао је сву радост дечијег и омладинског спорта. Чланице Омладинског одбојкашког клуба „Зајечар“ и заинтересоване ученице присуствовале су јавном одбојкашком тренингу у сали Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“.

Тренинг су водили дугогодишњи први тренер зајечарских одбојкашица Иван Буца Тошић и Ивана Стефановић, који су шестог дана зајечарске спортске недеље увели мале школарце у свет спорта.

Малишане је поздравио дирекор Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“ Верослав Пауновић, који им је пожелео пуно среће у наставку школских и спортских обавеза, а да је на њима да одлуче којем ће се спорту приволети.

„Изузетно ми је драго да је наша школа већ другу годину у низу део Европске недеље спорта, а сигурно је да ћемо кроз сарадњу са Спортским савезом града Зајечара, наставити да помажемо развој зајечарског спорта“, поручио је за „Глас спорта“ директор Пауновић.

Европска недеља спорта улази полако у своју завршницу. Тако ће у среду у Предшколској установи „Ђулићи“ на програму бити Спортска почетница, којој ће присуствовати предшколци, а све то у извођењу Спортског савеза града Зајечара са почетком у 10:30. Комплетна сатница и распоред одржавања јавних тренинга налази се на страницама “Гласа спорта” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *