Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

„СПОРТ У ПОЛИЦИЈИ“ – ПРВИ КРУГ ТАКМИЧЕЊА НА ПРОГРАМУ СУТРА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

„Спорт у полицији“ пилот пројекат Спортског савеза Србије и Министарства унутрашњих послова на програму је у петак 21. маја у Зајечару. Организатор такмичења је Спортски савез града Зајечара, а полицијске игре биће одржане на градском стадиону на Краљевици и Поповој плажи.

На стадиону ће бити одржано такмичење у атлетици, док ће се на Поповој плажи у футсалу надметати радници Полицијске управе из Зајечара, Бољевца, Књажевца и Сокобање. Почетак такмичења на Краљевици је заказан за 11 сати, док ће такмичење у футсалу кренути од 13 сати на терену за мали фудбал на Поповој плажи.

Победници ће обезбедити пласман на Регионално такмичење полицијских управа, које је на програму од 10. до 15. јула у Смедереву, а други круг надметања ће у исто време бити одржан и у Ужицу, Нишу, Краљеву, Новом Саду и Београду. Велико финале манифестације „Спорт у полицији“ је на програму од 10. до 12. септембра, када ће снаге одмерити освајачи регионалних такмичења.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *