Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

„СПОРТ У ПОЛИЦИЈИ“ – ДРУГЕ ПОЛИЦИЈСКЕ ИГРЕ ОДРЖАНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

„Спорт у полицији“, акција коју су заједничким снагама покренули Спортски савез Србије и Министарство унутрашњих послова, организована је у четвртак 19. маја у Зајечару. Такмичење у „Полицијским играма“ организовали су Спортски савез града Зајечара и Полицијска управа Зајечар, а надметали су се припадници Полицијске управе са територије Зајечара, Сокобање, Књажевца и Бољевца.

Надметања су одржана у футсалу, баскету 3×3, стрељаштву, атлетици и одбојци, а најуспешније екипе и појединци обезбедили су пласман на Регионално такмичење, које ће бити одржано у Пожаревцу у току следећег месеца.

Прво место на такмичењу у футсалу освојила је екипа Полицијске управе Зајечар, која је била боља од Ватрогасно-спасилачке јединице Одељења за ванредне ситуације у Зајечару, док су варогасци узвратили победом на такмичењу у баскету. Што се стрељаштва тиче, најбољи резултат остварио је Жељко Гогов из ПУ Зајечар, испред колега из Полицијске испоставе Ненада Митића и Ивице Марковића. Представници округа на Регионалном такмичењу у Пожаревцу у одбојци биће мешовита мушко-женска екипа ПУ Зајечар, док ће се у атлетици на  „Куперовом тесту“ поново наћи Никола Миленковић, припадник Ватрогасно-спасилачке јединице у Зајечару, који је минуле године био учесник и Државног првенства.

Најбољима на Полицијским играма у Зајечару припале су дипломе Спортског савеза града Зајечара, које су им уручили начелник Одељења Полиције у Зајечару Светислав Николић и генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић, који је захвалио начелнику Николићу и Полицијској управи Зајечар на доприносу у организацији такмичења.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *