Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СЈАЈАН ВИКЕНД ЗАЈЕЧАРСКИХ ГИМНАСТИЧАРКИ

Подели

Гимнастичарке Зајечара настављају са успешним резултатима у пролећном делу сезоне. Наиме, чланице ГК „Зајечар“ наступиле су минулог викенда на такмичењима у Костолцу и Крушевцу, где су оствариле сјајне резултате и освојиле четири медаље.

Прво коло Б-програма Гимнастичког савеза Србије одржано је у суботу 13. маја у Kостолцу, а такмичарке Зајечара Ева Гроздановић и Софија Мицић наступиле су у пионирској конкуренцији, при чему је Ева Гроздановић заузела 1. место и освојила златно одличје. Кадетска екипа у саставу Лена Ивановић, Анђа Манић, Ива Планић окитила се златном медаљом. Лена Ивановић се такмичила и у појединчној конкурнцији, где јој је припало сребрно одличје за освојено 2. место, док је Даница Живковић наступила у конкуренцији јуниорки и за длаку остала без медаље. 

На такмичењу у организацији ГСС учествовале су екипе из Краљева, Крагујевца, Сомбора, Пирота, Београда, Неготина, Зајечара и домаћина Костолца у четири категорије.

Само дан касније нови успешан наступ зајечарских гимнастичарки, овог пута у Kрушевцу у недељу 14. маја, где је одржано 1. коло Пионирске гимнастичке лиге југоисточне Србије. Прва селекција Зајечара у саставу Софија Јовић, Софија Ђорђевић, Нађа Михајловић и Софија Станојевић као најмлађи члан тима. Зајечарке су освојиле 3. место и бронзану медаљу у екипној конкуренцији, док је Иву Филиповић пад са разбоја коштао пласмана. 

Гимнастичарке Зајечара у јуну очекују Видовдански турнир у Крушевцу и такмичење у аеробној гимнастици у Новом Саду, док је 2. коло Пионирске лиге (ПГЛ) заказано за октобар.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *