Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧКИ КЛУБ „ЗАЈЕЧАР“ ОБЕЗБЕДИО ПЛАСМАН НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

Подели

Гимнастичарке Зајечара наставиле су са жетвом медаља ове јесени. Наиме, Зајечарке су у 2. колу Пионирске лиге Гимнастичког савеза Југоисточне Србије у Нишу освојиле две медаље у екипној и једну у појединачној конкуренцији.

I селекција заузела је екипно друго место и освојила сребрну медаљу у саставу Ива Радуловић, Ива Филиповић, Јања Спасић и Нађа Ћелић. II селекција је поново тријумфовала и освојила златно одличје у екипном пласману. Лена Ивановић, Анђа Манић, Ева Гроздановић и Софија Мицић биле су најбоље у својој категорији, а велики успех остварила је и Лена Ивановић, којој је у појединачној конкуренцији припала бронзана медаља.

Гимнастички клуб „Зајечар“ наступиће са бројном екипом на Државном првенству у Костолцу 13. новембра. Наиме, после одличних резултата ове сезоне, право учешћа на Првенству Србије обезбедила је комплетна II селекција, као и три од четири чланице I пионирске селекције.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *