Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СЕСТРЕ МАЛЕТИЋ СРЕБРНЕ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ У АТЛЕТИЦИ

Подели

Ива Малетић, ученица 4. разреда зајечарске Гимназије освојила је друго место у дисциплини 800 метара на Државном такмичењу у атлетици и медаљом се опростила од школских првенстава. Њен успех поновила је и Лена Малетић, ученица првог разреда Економско-трговинске школе у Зајечару, која се такође окитила сребрним одличјем на дупло краћој деоници, у трци на 400 метара.

Поново су дакле на висини задатка биле сестре Малетић, које су и поред згуснутог распореда, представљале свој град и школе у завршници школског надметања. Ива Малетић је с разлогом била један од фаворита и на крају је освојила друго место у трци на 800 метара и сребрну медаљу, коју је придодала већ богатој колекцији одличја.

И Лена Малетић, ученица Економско-трговинске школе, показала је да сигурним корацима иде стопама своје сестре, па је након прошлогодишње бронзе на 300 метара, на овом шампионату Србије успела да освоји сребрну медаљу на 400 метара у конкуренцији ученица средњих школа.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *