Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

САЈАМ СПОРТА У БЕОГРАДУ

Подели

Осми Међународни Сајам спорта одржан је минулог викенда у Београду. Организатор ове највеће српске манифестације био је Спортски савез Србије под покровитељством Министарства омладине и спорта.

Kако је саопштило Министарство, под куполом Хале 1 Београдског сајма три дана су се дружили и спортом бавили и млади и стари, и велики и мали, било је присутно доста врхунских спортиста који су дошли да подрже највећу спортску манифестацију у земљи, као и прослављених асова, спортских радника и љубитеља спорта“.

„Веома ми је драго што је овогодишњи Сајам спорта оборио рекорд по броју учесника, али и по броју посетилаца. Најважније је да је циљ постигнут – деца су се дружила, забављала и упознала са својим идолима и неким не тако познатим спортовима, опробала у новим вештинама. Главна сврха ове велике манифестације је да што више деце заволи спорт“, истакао је министар Вања Удовичић.

Спортски савез града Зајечара представљали су и учествовали на семинару посвећеном секретарима и спортским радницима генерални секретар Игор Божиновић и координатор за такмичарски спорт Миомир Симоновић.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *