Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ОДРЖАНА СКУПШТИНА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Досадашњи председник Спортског савеза града Зајечара, Драгиша Симоновић, добио је поверење чланова за нови четворогодишњи мандат.

Једногласно, гласовима свих 36 присутних делегата, на изборној Скупштини Спортског савеза града Зајечара, одржаној 20. новембра, професор физичког васпитања Симоновић добио је прилику да заједно са својим тимом настави започето у претходном периоду.

Поред избора председника, чланови Скупштине изабрали су на предлог Симоновића и чланове Управног и Надзорног одбора, од којих су неки ту функцију обављали и у претходном периоду.

Председник УО је Драгиша Симоновић, док су чланови Верољуб Станковић, декан Факултета за спорт и физичко васпитање у Лепосавићу, др Срђан Жикић професор на Факултету за менаџмент у Зајечару, Драгана Стевановић, професор физичког васпитања у ОШ „Десанка Максимовић“ у Зајечару и Срђан Рубежић, дипломирани економиста.

Чланови Надзорног одбора су Дејан Жикић, професор физичког васпитања у ОШ „Вук Караџић“ у Великом Извору, адвокат Небојша Грамић и Горан Стаменковић, дугогодишњи агент Дунав осигурања.

Члановима Скупштине обратио се и помоћник градоначелника Зајечара за спорт и омладину Милан Станковић, који је истакао да је град због тренутне ситуације са буџетом морао да направи селекцију које ће манифестације финансирати и да је акценат на оним активностима које ће привући младе да почну са бављењем спортом, али и да ће град Зајечар и Спортски савез бити увек на услузи свим клубовима за сваку могућу врсту подршке.

На седници су усвојени и Извештај о ревизији завршног извештаја о реализацији програма за 2018. годину, који је радила независна ревизорска кућа Институт за јавне финансије и рачуноводство из Ниша, затим Извештај Надзорног одбора за 2018. годину, као и Извештај о раду Спортског савеза града Зајечара за минулу календарску годину.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *