Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар РУКОМЕТ

РУКОМЕТНИ ТРЕНИНГ НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ ДРУГОГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Јавним рукометним тренингом на Поповој плажи, настављена је Европска недеља спорта у Зајечару. Део рукометног репертоара приказан је на терену Спортско-рекреативног центра „Попова плажа“.

Традиција, квалитет и успеси су ствари које су красиле рукомету игру у граду на Тимоку, а томе теже и садашње генерације Рукометног клуба Зајечар. Са младим рукометним надама радили су тренери Дарко Милосављевић, Југослав Петровић и Мирослав Мариновић, који су кроз садржајних 90 минута водили зајечарске рукометаше и рукометашице.

„Будите активни, слушајте своје тренере и сигуран сам да ће многи од вас остати у рукомету још дуго и направити лепе каријере“, поручио је Драгиша Симоновић, председник Спортског савеза града Зајечара окупљеним младим спортистима.

„За суботу 25. септембар заказан је јавни тренинг Школице спорта „Тим“ на “мини пич” терену СРЦ “Попова плажа”. Дан касније на распореду је рекреација жена, а све заинтересоване даме имаће прилику да од 10:30 до 12:00 присуствују јавном тренингу под надзором лиценцираних фитнес инструктора“, најавио је богат спортски викенд генерални секретар Спортског савеза града Зајечара.

Манифестација Спортског савеза града Зајечара наставља се и наредне недеље до 30. септембра, а комплетна сатница и распоред одржавања јавних тренинга налази се на страницама “Гласа спорта” (https://glassporta.rs/evropska-nedelja-sporta-od-cetvrtka-23-septembra-u-zajecaru/).

Спортски савез града Зајечара разним манифестацијама из дана у дан, месеца у месец и године у годину, показује да је Спортски савез кућа свих зајечарских спортиста. Сем у Зајечару, Европска недеља спорта биће реализована и у Аранђеловцу, Зрењанину, Бору, Kњажевцу, Пироту, Сомбору, Београду и Вршцу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *