Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

РТАЊ ИЗ БОЉЕВЦА НОВИ ЧЛАН ЗОНЕ „ИСТОК“!

Подели

Фудбалски савез региона источне Србије донео је одлуку о попуњавању упражњених места у Зони „Исток“ за сезону 2022/23. И поред десетак дана неизвесности, уложених жалби и још неких других мање фудбалских ствари, Привремени орган управљања ФСРИС остао је при својој првобитној одлуци, а нови зонаши постали су Ртањ из Бољевца и Злот.

На тај начин исправљена је двогодишња неправда из скраћене „корона“ сезоне, када је екипа Ртња била једина која је испала у нижи ранг. Бољевчани су у сезони за нама завршили такмичење у Окружној лиги Зајечар на 2. месту иза Радничког из Лубенице, а истоветан резултат у Окружној лиги Бор остварила је екипа Злота, па како није било пријава из пиротског дела окружног такмичења, једина исправна одлука била је да управо ова два тима заузму места у Зони „Исток“. 

Када на то додамо и услове какве има ФК Ртањ, који је не тако давно играо и Српску лигу „Исток“, онда ту и није било веће дилеме за Извршни одбор ФСРИС. Ту су и млађе категорије, које редовно учествују у такмичењима ФСЗО и ФСРИС, а уз како у клубу истичу велику подршку општине Бољевац, циљ у предстојећој сезони неће бити само пуки опстанак у зонашком рангу.

„Правда је задовољена, сада следи стабилизација клуба на свим нивоима, укључивање што већег броја кадета и омладинаца у сениорски погон, а потом у неким наредним сезонама и борба за повратак у српсколигашко друштво“, амбициозно за „Глас спорта“ поручују из табора новог-старог зонаша из Бољевца.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *