Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ПРВЕНСТВО ЗАЈЕЧАРА У ТЕНИСУ – ПРАВА ШКОЛА ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ ИЗ ТИМОЧКЕ КРАЈИНЕ

Подели

Иако већини први турнир у конкуренцији играча до 14 година, зајечарски тенисери показали су минулог викенда на Поповој плажи да од њих тек треба очекивати велике ствари и много медаља. Организатор је поново био зајечарски „АС Тимок“, а победнички пехари су на крају отишли за Бор.

Сјајан тенис, много добрих поена и ефектних потеза, могло је да се види на теренима СРЦ „Попова плажа“, а домаћи такмичари Ања Петровић и Јанко Младеновић, иако млађи од конкурената домогли су се финала и апсолутно заслужили сребрне медаље.

„У конкуренцији такмичара из Јагодине, Ћуприје, Бора, Kњажевца и Зајечара виђена је одлична игра, а домаћи такмичари и велике наде АС Тимока, Ања Петровић и Јанко Младеновић играли су финале још једног турнира. На жалост понестало је снаге на самом крају и освојени су пехари за 2. место“, истакао је организатор Отвореног првенства Зајечара и први човек „АС Тимока“ Дарио Петковић.

Исидора Страиновић је након 3. места освојеног на Спортским играма младих у Бору стигла до титуле на Отвореном првенству Зајечара, а у финалу је славила против Зајечарке Ање Петровић.

Што се мушке конкуренције тиче, најбољи је био Стефан Ђорђевић из борског Рудара, који је у финалу савладао домаћу узданицу Јанка Младеновића, који се надметао у категорији старијих тенисера до 14 година, иако још увек игра турнире узраста до 12 година.

Ево и свих резултата:

Девојчице

1. Исидора Страиновић Бор

2. Ања Петровић „АС Тимок“

3. Инес Kрстић „Магнет“ Kњажевац 3.Анђела Стевановић Бор

Дечаци

1.Стефан Ђорђевић „Рудар“ Бор

2.Јанко Младеновић АС Тимок

3.Ристић Огњен ЈТK 3. Никола Ивашковић Бор

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *