Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Србија Фудбал

ПРВАЦИ СРПСКИХ ЛИГА БЕЗ СИГУРНОГ МЕСТА У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ

Подели

Извршни одбор Фудбалског савеза Србије, на последњој седници одржаној у понедељак 31. августа, дефинисао је модалитете баража за Прву лигу и том приликом чини се, изненадио све фудбалске посленике, са још једном одлуком у стилу веровали или не.

Два путника у виши ранг биће позната тек после доигравања по куп систему, уз учешће четири првака Српских лига. Жребом ће бити утврђени парови и кроз два полуфинала нови прволигаши.

Дакле, прваци четири групе Српске лиге немају директан пролаз у виши ранг. Победнике очекује додатних 180 минута у напорима да се домогну Прве лиге. Места има само за два најбоља…

Зајечар има два српсколигаша, Тимок 1919 и Каблове, а након четири одиграна кола, Тимок је на челу табеле са максималних 12 бодова, док су Каблови на 10. месту Српске лиге „Исток“ са 6 освојених бодова.

Подсећамо, Српска лига „Исток“ броји ове сезоне 20 клубова, а на крају ће је напустити чак осам најслабије пласираних, тако да ће свака утакмица бити и те како важна, али после ове одлуке ФСС-а, чини се само у борби за опстанак, док шампиона српсколигашког „Истока“ чека тежак посао у плеј офу за попуну Прве лиге Србије.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *