Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ПРЕМИЈЕРНИ ТУРНИР У ПИКАДУ У БОЉЕВЦУ 4. ЈУНА

Подели

Спортски савез општине Бољевац наставља са редовним активностима и организацијом турнира. Након завршетка традиционалног такмичења у стоном тенису, предстојећег викенда на програму је турнир у пикаду. Почетак је заказан за недељу 4. јун од 17 сати у теретани Установе за спорт, док су пријаве могуће до суботе 3. јуна до 20 часова.

Почетак, надају се сви у бољевачкој „кући спорта“ лепе традиције, пошто је реч о првом турниру ове врсте у Бољевцу. За најбоље учеснике турнира уз покровитељство општине Бољевац и овог пута су обезбеђене и пригодне награде.

Премијерни турнир у пикаду у Бољевцу се одржава у две узрасне категорије, играчи до 15 година и млађи наступају у конкуренцији пионира и ослобођени су плаћања котизације, док сениори за учешће морају да уплате симболичних 200 динара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *