Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОДБОЈКА

II МЕМОРИЈАЛНИ ОДБОЈКАШКИ ТУРНИР „ДРАГАН КУЗМАНОВСКИ КУЗА“ 4. ЈУНА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Други меморијални одбојкашки турнир „Драган Кузмановски Куза“ на програму је у недељу 4. јуна у зајечарској хали спортова и ОШ „Љубица Радосављевић Нада“. Почетак турнира, који ове године има међународни карактер заказан је за 11 сати.

„Драган Kузмановски Kуза, од многих је направио играче који су касније живели од те игре. Он је рођен са ставом „У победи се не понеси, у поразу се не понизи“. Све што је радио предавао се томе максимално и не постоји полица на којој би се наређали сви пехари и медаље које је освајао као тренер женске екипе Тимока, кадетске репрезентације Југославије или универзитетске репрезентације Београда“, поручили су организатори из Одбојкашког клуба „Тимок“.

На другом по реду Меморијалу у част легендарног играча и тренера, учествоваће у пионирској конкуренцији следеће екипе:

ПИОНИРKЕ 2008. и млађе:

1. ЦСВ „Craiova“ Kрајова (Румунија);
2. „В ДИН ВИДА“, Видин (Бугарска);
3.ОK Озрен, Сокобања;
4.ЖОK „Пирот“ Пирот;
5.ЖОK „Топличанин“ Прокупље;
6. ЖОK „Млади Радник“ Пожаревац;
7.ОK „ВолејборТим“ Бор;
8. ООK „Зајечар“ Зајечар;
9. ОK „Тимок“ Зајечар.

ПИОНИРИ 2007. и млађи:

1.МОK „Топличанин 1“ Прокупље;
2.МОK „Топличанин 2“ Прокупље;
3.ОK „Тимок 1“ Зајечар;
4.ОK „Тимок 2“ Зајечар.

Организатор турнира је Одбојкашки клуб „Тимок“ из Зајечара, а према најавама домаћина, пионирке ће наступити у хали спортова на Kраљевици, док ће пионири своје утакмице играти на терену Основне школе „Љубица Радосавлљевић Нада“ у Зајечару.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *