Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар Фудбал

ОТВАРАЊЕ МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3” У КОТЛУЈЕВЦУ, ПОЗНАТ И РАСПОРЕД УТАКМИЦА

Подели

Турнир у малом фудбалу 4 на 4 почиње данас у Kотлујевцу, а од прошле године има меморијални карактер и носи назив Меморијал „Јоца Михаиловић – К3“, по преминулом зајечарском културно-уметничком прегаоцу и дугогодишњем раднику градских установа и центара културе.

Организатори су Спортски савез града Зајечара и Пета месна заједница Котлујевац уз подршку града Зајечара, који је подржао реализацију турнира, на коме ће се у следеће две недеље надметати 47 екипа, 22 сениорске и 25 екипа у млађим категоријама.

И баш као и прошлог јуна, зајечарско насеље Кључ III у Котлујевцу биће поприште борби на петопарцу, где ће се око 300 такмичара у различитим узрасним категоријама борити за вредне награде.

Ево и распореда утакмица првог дана турнира:

Предвиђен је и богат наградни фонд за освајаче прва три места у свих пет узрасних категорија. За прво, друго и треће место у млађим категоријама обезбеђене су робне награде, пехари и дипломе, па ће тако првопласиране екипе кући отићи са комплетом тренерки, другопласиране ће бити награђене шортсом и мајицом, док је за трећепласиране екипе у све три категорије награда мајица за сваког члана екипе.

За сениоре су предвиђене вредне новчане награде, па ће тако победничка екипа понети чек на 50.000 динара, друго место доноси 25.000, док ће трећепласирани тим турнира у малом фудбалу „Меморијал Јоца Михаиловић – К3“ за награду добити 15.000 динара.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *