Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОДБОЈКА Тимочка Крајина

ОСНОВНА ШКОЛА „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ПОБЕДНИК ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА У ОДБОЈЦИ

Подели

Одбојкашице Основне школе „Десанка Максимовић“ победнице су градског такмичења у Зајечару, пошто су у финалу надиграле екипу ОШ „Ђура Јакшић“ са 2:0 у сетовима. Оне су на тај начин избориле пласман на Окружно такмичење, које је на програму у Сокобањи.

Велике честитке иду школи победници, поготово уз чињеницу да их је с клупе због спречености професора физичког васпитања, водио директор ОШ „Десанка Максимовић“ Небојша Милијић, иначе велики заљубљеник у спорт, који ће уз екипу бити и на Окружном такмичењу у Основној школи „Митрополит Михаило“ у Сокобањи.

Организатор такмичења био је Зајечарски савез за школски спорт уз подршку Спортског савеза града Зајечара, а надметање је одржано у сали Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *