Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ СПОРТСКИМ ДАНОМ ЗАПОЧЕЛА ДЕЧИЈУ НЕДЕЉУ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Под слоганом „Велико срце деце Србије“ у дворишту Основне школе „Десанка Максимовић“ у Зајечару, организован је спортски дан у оквиру „Дечије недеље“, која се традиционално одржава сваке године у првој недељи октобра. А каква би то дечја недеља била да један од дана није посвећен спорту.

Ученици нижих разреда једне од централних зајечарских школа уживали су у јавном тренингу на отвореном Гимнастичког клуба „Зајечар“.

Гимнастички клуб Зајечар предводили су Љиљана Субић и Саша Стевановић, који су посвећени раду са децом од њиховог најранијег узраста. Овај изузетно важан базични спорт има многе предности, а добар део им је представљен на јавном тренингу у коме су се многобројни ђаци пронашли, уживајући у спремљеним полигонима.

Директор Основне школе „Десанка Максимовић“ Небојша Милијић, није крио задовољство виђеним и подвукао важност базичних спортова.

„Многи наши ђаци су се опробали на полигонима спретности, увежбавали гимнастичке потезе, а надам се да ће се свако од њих у будућем периоду бавити неким од спортова. Хвала свима на дивном дану у којем смо заиста уживали“, поручио је директор Милијић, који се нарочито захвалио Спортском савезу града Зајечара на помоћи у реализацији манифестације.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *